Ukens sang: In my veins

Som nevnt var forrige uke ganske travel, og det er denne uka også. Derfor blir det litt enkle oppdateringer nå.

Så i dag vil jeg bare dele en nydelig sang som jeg har hørt mye på i det siste. Det er en duett med Andrew Belle og Erin McCarley, en rolig, nydelig sang som jeg ikke blir lei av å høre på. Håper du liker den!

Read More

Ukens kizomba – Nobody

En veldig kul kizombasang som jeg har hørt mye på den siste tiden. Jeg liker sanger som denne, som er rolige, men som likevel gir meg lyst til å danse. Jeg har enda til gode å høre denne bli spilt når jeg danser ute, men hvis det noen gang skjer så kan jeg love at da finner du nok meg på dansegulvet!

Read More

Nydelig moderne dansekoreografi til Sweater Weather

For en liten stund siden hørte jeg mye på originalen av denne sangen – Sweater Weather av The Neighbourhood (klikk for å høre på Spotify). En skikkelig kul sang, og i dag fant jeg en video av et par som danser til et cover av denne sangen. Og for en nydelig og uttrykksfull dans! Dette er vel det som de i So You Think You Can Dance ville kalt for Contemporary, på norsk er jeg litt usikker på hva det kalles. Moderne kanskje? Opplys meg gjerne, hvis noen vet det.

Jeg får så lyst til å lære litt contemporary når jeg ser folk som er flinke til å danse det! Samme med hip hop / urban, det kan være så utrolig kult. Det er gøy at det er så mange stiler man kan prøve seg på og bli inspierert av!

Read More